Audities Next Up 2023

Triple Threat
za 27 mei ’23 15:00 - 18:35
Kleine Zaal
za 27 mei ’23
15:00 - 18:35
Pauze 16:30
Geweest

Next Up is dé talentenshow in Haarlem voor jongeren uit Noord-Holland. Rap, dans, zang, freestyle voetbal: Next Up biedt jongeren uit Noord-Holland de kans om hun talent te delen en te ontwikkelen. Uit meer dan honderd inzendingen zijn dertig talenten geselecteerd die deze middag om een felbegeerde plek in de finale strijden. 

De tweede editie van de talentenjacht belooft wederom een grote show te worden. Met bekende juryleden Fernando Hallman (van FunX), Vincent Patty en Jolanda Beyer die de talenten beoordelen, vechten zij voor de titel Next Up 2023. Tijdens de voorronde treden dertig jongeren op en uiteindelijk strijden er tien in de finale. Beide shows zijn in de PHIL. 

Next Up is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen jongerenorganisatie Triple ThreaT en PHIL, Patronaat en Stadsschouwburg Haarlem. Iedereen met een talent dat kan worden beoefend op het podium is welkom. Triple ThreaT creëert zo een platform voor ’urban talent’, ofwel talent uit de wijk. 

Mis het niet! Bestel snel je gratis ticket(s). De eerste auditieronde is 27 mei in de PHIL. De finale is 1 juli in de Grote Zaal van de PHIL. Tickets voor de finale zijn beschikbaar vanaf 1 juni. Wie weet ben jij wel aanwezig bij de ontdekking van hét nieuwe talent.

Website: Triple Threat

Next Up wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds21, Prins Bernard Cultuurfonds en Gemeente Haarlem.