De Vos Dance Studio’s

Elements of Life
za 24 jun ’23 - zo 25 jun ’23
za 24 jun ’23
-
zo 25 jun ’23

Lang hebben de leerlingen zich voorbereid op dit spannende moment. Een moment waar iedere danser uiteindelijk van droomt, optreden op een podium voor een zaal vol met mensen!

Na het enorme succes van vorig jaar, wederom de eindvoorstellingen in de Phil. Al vele jaren organiseren wij onze voorstellingen en die worden ook steeds vaker bezocht door mensen die niet direct een link hebben met onze leerlingen. Dat komt ongetwijfeld door de kwaliteit van de show en de dansoptredens, daar zijn wij dan ook reuzetrots op! 

De titel van de show is “Elements of Life”. De elementen water, lucht, licht en aarde zijn de 4 basiselementen waar ons leven van afhankelijk is. Zonder één van deze elementen is leven uiteindelijk onmogelijk. De mens is met al haar intelligentie druk bezig deze elementen te vergiftigen, dat is niet zo slim. Plastic in het water, CO2 en stikstof in de lucht, door de luchtvervuiling aantasting van het licht en de aarde wordt ook her en der volgestopt met rommel….
Laten we zuinig zijn op de natuur! De natuur geeft ons leven en het leven geeft ons liefde en plezier, verlangens en passie, maar ook voor- en tegenspoed. Al deze elementen en facetten van het leven vormen het doorlopend thema van de voorstelling, een wervelende show waarbij je vele dansvormen voorbij ziet komen, van Hiphop tot Latin en Modern tot Breakdance. Laat je verleiden door de inspirerende vibes van muziek en dans en de beelden van de “Elements of Life”!

Website: De Vos Dance Studio's