Superdutch

SQ Productions / De Vos Dance Studio’s
zo 25 jun ’23 19:00 - 20:15
Grote Zaal
zo 25 jun ’23
19:00 - 20:15
Tickets
  • Toegangsprijs is inclusief drankje en exclusief garderobe. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Een avond vol spektakel met als hoofdprogramma de presentatie van Superdutch, de eerste danstheaterproductie van Susanne Tuny | SQ Productions, met hiphop als vertrekpunt.

SQ Productions is 1,5 jaar geleden met dansers Lars de Vos, Pom Arnold en Remses Rafaela een onderzoek gestart om meer poëzie, schoonheid en balans te vinden binnen de hiphop dans. Het resultaat van dit onderzoek is verwerkt in een korte dansfilm en is op 25 mei op de sociale media van SQ Productions gelanceerd.

Op 25 juni zal met ondersteuning van De Vos Dance Studio’s de eerste live performance in de PHIL te zien zijn. Een verkorte versie van dansvoorstelling Keturunan van Cheroney Pelupessy en een sfeerimpressie van de nieuwe musicalproductie Orang Ambon (werktitel en work in progress) gechoreografeerd door Roy Jonathans, producent Opus One, maken het programma compleet.

Na de voorstellingen volgt aansluitend in de foyer een nagesprek met de makers onder leiding van festivaldirecteur van het What You See Festival en dramaturg Vincent van Wijlhuizen.

Instagram: SQ Productions