PHIL events

Een congres, presentatie, vergadering, uitreiking, show, feest of diner? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden bij PHIL! 

Plan een rondleiding

Zakelijke events zijn onze business

PHIL is de ideale combinatie van industriële efficiëntie en imposante grandeur. Midden in de Haarlemse binnenstad, uitstekend bereikbaar met fiets, auto en OV. De liefde voor detail en historie spat van de muren en er is voor elk event van 75 tot 1.200 gasten een passende ruimte. Wat wil jij organiseren? 

Congressen & seminars

10 onderling verbonden zalen en foyers bieden ruimte aan maximaal 1.200 gasten. Een plenair programma, sub sessies en break-out rooms? PHIL heeft een passende ruimte voor ieder programma-onderdeel, elk met ‘n eigen, specifieke karakter. Wij hebben de modernste apparatuur en een eigen technisch team in huis. 

Meer informatie

Diners & (award)shows

De Grote Zaal heeft een flexibel stoelenplan: de stoelen kunnen worden weggehaald, waardoor er een vlakke vloer ontstaat die naar wens kan worden ingericht. Een diner of een (award)show in het imposante decor van deze klassieke concertzaal is bij voorbaat al een feestje, en dan is de avond nog niet eens begonnen. 

Meer informatie

Bedrijfsfeesten

PHIL Haarlem is met twee podia hét muziekhuis van Haarlem. Uiteraard is de Grote Zaal, als de stoelen eruit zijn, een fantastische plek voor een feest. Maar ook in de Grote Foyer op de begane grond staan er regelmatig gasten te swingen. Ben je met een kleiner gezelschap? Ook in de Van Beinum Zaal of in de Van Warmerdam Zaal mag er gedanst worden. 

Meer informatie 

Presentatie, training of vergadering

Een wowgevoel als je gasten binnenkomen, dat maakt jouw event effectiever én leuker. Onze muziekzalen, foyers en historische zalen zijn niet rechttoe rechtaan, wat ze prachtig en bijzonder maakt. Bel ons voor een rondleiding, dan laten we je zien wat er mogelijk is. 

Onze zalen en foyers

Podium en kleinkunst

De zalen in PHIL Haarlem en Stadsschouwburg Haarlem zijn regelmatig decor voor optredens van amateurgezelschappen en bieden een podium voor educatieve activiteiten voor kinderen. Wat heb jij in gedachten?

Meer informatie

Nieuwsbrief       Inschrijven