Maestro & PHIL: a perfect match

19 januari 2024 

PHIL is al zeven seizoenen het decor van het enorm populaire AVROTROS-programma Maestro. Velen (her)kennen onze Grote Zaal van deze televisiehit, waarin bekende Nederlanders de uitdaging aangaan om een echt symfonie-orkest te dirigeren. Zondag 21 januari strijden Chris Zeegers en Frédérique Spigt live vanuit de PHIL om de gouden baton van Maestro. Een grootse tv-productie die maar weer eens laat zien hoe goed onze locatie zich hiervoor leent. 

Bekijk de muzikale afvalrace

"De grandeur van een concertgebouw, maar de intimiteit van een theater"


Frits Sissing, presentator van 'Maestro'

De allure is voelbaar

‘De combinatie van de grandeur van de Grote Zaal met het Cavaillé-Coll orgel, de allure die voelbaar is en het orkest zijn imposant’, aldus Chantal Widdershoven, productieleider Maestro, namens Tuvalu. ‘Dat is de sfeer die een programma als Maestro wil uitstralen. We zijn een perfecte match.’

Events.nl heeft de woorden van onze opdrachtgever mooi opgetekend, we worden er zelfs een beetje verlegen van. 

Opdrachtgever aan het woord

PHIL als tv- en filmlocatie 

Regelmatig wordt onze locatie ingezet voor opnames voor tv- en filmproducties of voor fotoshoots. De producent huurt onze locatie en maakt al dan niet gebruik van onze technici en materialen. PHIL kan (zoals in het geval van Maestro) de ticketing verzorgen via onze website en kassa, hetzij via openbare verkoop of met een link voor een besloten groep genodigden. Neem contact op met onze salesafdeling om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact