Haarlem Vinyl Festival

Haarlem is in september 2023 drie dagen lang het decor voor ’s werelds eerste vinyl festival. Vinyl liefhebbers van over de hele wereld kunnen dit jaar terecht op het eerste Haarlem Vinyl Festival. 

Van 29 september tot en met 1 oktober 2023 is de stad Haarlem de bestemming voor liefhebbers, artiesten, verzamelaars, makers en muziekprofessionals die het zwarte goud een warm hart toedragen. De organisatie verwacht tijdens de eerste editie minimaal 15.000 bezoekers te verwelkomen tijdens het eerste vinyl festival ter wereld

Het programma van Haarlem Vinyl Festival omvat naast een live muziek- en kunstprogramma, een conferentie en een grote platenbeurs, waar bezoekers oude en nieuwe pareltjes kunnen vinden. Naar verwachting zullen in drie dagen tijd meer dan 100 artiesten optreden, op verschillende podia en andere locaties door heel de stad.

PHIL café is het kloppende festival hart. Vrijdag, zaterdag en zondag heb je de hele dag gratis toegang tot het PHIL café. Kom een hapje eten en drinken en geniet van de gratis performances van DJ’s en bands.