Veel­gestelde vragen over PHIL

Philharmonie Haarlem is nu PHIL

Waarom een nieuwe naam?

Dit jaar is het 150 jaar geleden dat het eerste concert in de Grote Zaal werd gespeeld. Onze nieuwe identiteit bouwt voort op deze 150-jarige historie. Met de nieuwe identiteit blijven we trouw aan de 150-jaar oude traditie en verbinden we met het nu en de toekomst. De nieuwe identiteit sluit beter aan bij de nieuwe programmering: naast klassieke concerten programmeren we steeds vaker andere genres met grote artiesten als Angie Stone, Ben l’Oncle Soul, Taksim Trio en Danny Vera.

Waar koop ik mijn tickets?

Tickets voor concerten in PHIL zijn te koop via www.philhaarlem.nl. Voor sommige concerten verkopen wij tickets via www.ticketmaster.nl. Tickets voor voorstellingen in de Stadsschouwburg zijn te koop via www.stadsschouwburghaarlem.nl.

Ik heb een account voor theater-haarlem.nl. Hoe werkt dat nu?

Op philhaarlem.nl moet je een nieuw account aanmaken. Tip: doe dat met hetzelfde e-mailadres als op theater-haarlem.nl, dan zie je na het inloggen je adresgegevens en tickets.

Let op: je kan NIET inloggen met het wachtwoord dat je op theater-haarlem.nl hebt ingesteld (mocht je dat hebben ingesteld). Op philhaarlem.nl maak je een nieuw wachtwoord aan.

Waar vind ik de tickets die ik via www.theater-haarlem.nl heb besteld nu terug?

Als je vóór 15 maart 2023 tickets hebt gekocht (via theater-haarlem.nl) voor een concert dat ná 15 maart 2023 plaatsvindt in de PHIL, dan vind je deze tickets terug in Mijn Agenda van www.philhaarlem.nl

Heb je vóór 15 maart 2023 tickets gekocht (via theater-haarlem.nl) voor een voorstelling die ná 15 maart 2023 plaatsvindt in de Stadsschouwburg, dan vind je deze tickets terug in Mijn Bestellingen van www.stadsschouwburghaarlem.nl

Wat gebeurt er met www.theater-haarlem.nl?

De website www.theater-haarlem.nl houdt op met bestaan. Het is niet langer mogelijk om kaarten voor de Stadsschouwburg en/of Philharmonie via deze website te kopen. Kaarten voor concerten in PHIL zijn te koop via www.philhaarlem.nl en kaarten voor voorstellingen in de Stadsschouwburg zijn te koop via www.stadsschouwburghaarlem.nl

De website www.theater-haarlem.nl zal nog een tijd doorverwijzen naar www.stadsschouwburghaarlem.nl

Ik ben Founder, Cultuurdrager, Sponsor of TWG-lid. Wat betekent de wijziging voor mij?

PHIL is onderdeel van de Stichting Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Als Founder, Cultuurdrager, Sponsor of TWG-lid blijf je doneren aan de Stichting Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Er verandert niets. 

Ik ben artiest, impresariaat, amateur of huurder van de zaal. Wat betekent de wijziging voor mij?

PHIL is onderdeel van de Stichting Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Voor artiesten, impresariaten of huurders van de zaal verandert er niets.