PHIL congressen & evenementen

Welkom op de zakelijke website van PHIL Haarlem. In ons jubileumjaar hebben we onszelf op een nieuwe naam, identiteit & website getrakteerd. Maar wie is PHIL?

Foyers en zalen

"Hier wordt goed geluisterd naar de wensen en goed gekeken naar de mogelijkheden. Ook als die niet voor de hand liggen."

Chantal Widdershoven, productieleider Maestro 

Prachtige evenementenlocatie hartje Haarlem

Zoek je 19e eeuwse grandeur of warmte en intimiteit met een uitmuntende akoestiek? Voor ieder evenement hebben we de passende ruimte, elk met hun eigen, specifieke karakter. Ze zijn individueel te boeken, maar ook in combinatie met elkaar. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom eens kijken in onze prachtige evenementenlocatie voor jouw congres, presentatie, uitreiking, show, feest of diner van 75 tot 1.600 personen. 

Wat wil je organiseren?

Ontdek onze zalen en foyers

Nieuws & inspiratie

Nieuw permanent kunstwerk in foyer
Op 7 september is het werk 'When Sunshine becomes Moonlight' van beeldend kunstenares Nicky Assman onthuld door burgemeester Jos Wienen. De prachtige mobile hangt hoog in het atrium van de Grote Foyer.

Kick off Netwerken met LOL bij PHIL
Wat was het tof bij hét nieuwe netwerkevent voor de eventbranche! PHIL mocht de kick-off te faciliteren van 't nieuwe netwerkconcept Netwerken met LOL En ja, heel veel nieuwe contacten (en zelfs contracten).

Koninklijk bezoek op uitverkocht taalcongres
Bezoekers van het Onze Taal-congres 2023 verkenden niet alleen de taal die we horen, maar ook de onuitgesproken taal: van het kletsen met je kat tot gebarentaal. Prinses Laurentien en De Taalstaat waren er live bij.

Sterrenkoks koken voor SOS kinderdorpen
Met een veiling en een prachtig diner verzorgd door chefs van (Michelin sterren-)restaurants Olivijn, Ratatouille, ML en Le Mortier is er 70.000 euro opgehaald voor het goede doel. Een bijzondere culinaire avond!

Ondernemingsverkiezing Noord Holland 2023
Tijdens de spectaculaire finale avond zijn op 17 mei Klomp, Marie-Stella-Maris, Karma Kebab en Loveli de grote winnaars geworden. De Grote Zaal bewijst zich weer als ideale locatie voor een bruisende award show.

13e Nationaal Deltacongres 2022
De lat lag hoog, de voorbereidingen waren intensief en de technische vereisten waren ambitieus. Met onze opdrachtgever staf Deltacommissaris kijken we terug op een zeer geslaagde editie!

Nieuwsbrief       Inschrijven