Iris Hond

Dust Awakened By Dawn
vr 8 nov ’24 20:00
Kleine Zaal
vr 8 nov ’24
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Pianiste Iris Hond in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw en ontwapenend.

Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als artieste van wereldniveau. Ze bespeelt de grote klassieke concertzalen, zoals het Koninklijk Concertgebouw, maar voelt zich evengoed thuis op de pop- en festivalpodia. Ze is niet alleen bekend door haar geweldige pianospel, maar ook door de manier waarop ze het publiek weet mee te nemen in haar persoonlijke shows.

Na meerdere concerttournees en bewonderde uitvoeringen van Ludovico Einaudi’s muziek, presenteert Iris dit voorjaar haar nieuwe album, ‘Dust Awakened By Dawn’, waarvoor ze op zoek ging naar – zoals ze het zelf omschrijft – de ware weerspiegeling van wie zij is, zonder opsmuk of masker. De uitkomst is een eerlijk, intiem en sympathiek geluid. Net als op het album hoor je tijdens de gelijknamige tournee de pianiste in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw en ontwapenend. 

Website: Iris Hond