Murk Feitsma

Feestelijk jubileumconcert (3+)

2turvenhoog festival & FlevoEnsemble o.l.v. Egon Kracht, special guest Lilian Vieira
ma 1 apr ’24 14:00 - 14:45
Grote Zaal
ma 1 apr ’24
14:00 - 14:45
Geweest

Trek je feestkleren aan en dans mee tijdens het jubileumconcert van 2turvenhoog festival.

2turvenhoog bestaat 25 jaar en dat vieren we groots: met het FlevoEnsemble, zangeres Lilian Vieira en met jou! Het FlevoEnsemble en 2turvenhoog slaan de handen ineen voor een feestelijk familieconcert ter ere van het 25-jarige jubileum van het festival. De Braziliaans-Nederlandse zangeres Lilian Vieira en de muzikanten van het FlevoEnsemble brengen vrolijke ska, swingende samba's en vette soul. Kortom: de meest vrolijke muziek waarop het onmogelijk is om stil te blijven zitten.

Over FlevoEnsemble en Lilian Vieira

Het FlevoEnsemble is een muziekensemble dat bestaat uit professionele Flevolandse musici. Initiator en artistiek leider is Egon Kracht. Zij spelen concerten en muziektheater op de meest uiteenlopende locaties in Flevoland. Dit doen ze voor iedereen die zich graag muzikaal laat verrassen. Lilian Vieira is een Braziliaans-Nederlandse zangeres. Haar repertoire is een eigenzinnige mix van bekende Braziliaanse originals en eigen geschreven werk.

De Schuur

Naast de voorstellingen in PHIL zijn er in de Schuur ook meerdere voor­stel­lingen te zien tijdens 2turvenhoog. Ook kan je in Schuur genieten van een heerlijk paasontbijt met livemuziek. Klik hier om het programma in de Schuur te zien. 

Terug naar 2turvenhoog festival