Peter Lodder

Nederlands Blazers Ensemble

Het Ultieme Nieuwjaarsconcert
zo 9 feb ’25 15:00 - 16:30
Grote Zaal
zo 9 feb ’25
15:00 - 16:30
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

De allermooiste stukken uit de Nieuwjaarsconcerten van het Nederlands Blazers Ensemble.

Sinds hoboïst Bart Schneemann zo’n 35 jaar geleden de artistieke leiding over het NBE kreeg, groeiden de jaarlijkse Nieuwjaarsconcerten, het paradepaardje in concertzaal en op tv, uit tot ware happenings vol verbinding en even pakkende als vernieuwende muziek uit alle windstreken.

Hoog tijd om de mooiste, aangrijpendste, meest dierbare en grappigste momenten eens op een rij te zetten en aaneen te smeden tot het ultieme Nieuwjaarsconcert. En natuurlijk zijn oudgedienden en nieuwe NBE-sterren van dichtbij en uit andere culturen van de partij in deze kleurrijke klankbiografie.

Serie Nederlands Blazers Ensemble

Dit concert is onderdeel van de klassieke serie Nederlands Blazers Ensemble. 

Bestel de serie Nederlands Blazers Ensemble

Inleiding

19.15 uur | gratis, wel reserveren

Voorafgaand aan het concert is er een inleiding. Hierin wordt niet alleen de componist en zijn muziek tot leven gebracht maar ook de avonturen die de blazers beleven bij het samenstellen en tot stand brengen van de productie. De inleiding is gratis en kan gereserveerd worden tijdens het bestellen van tickets voor het concert.

Website: Nederlands Blazers Ensemble