Nieuws & inspiratie 

Sterrenkoks koken voor SOS kinderdorpen
Sit-down diner en veiling voor het goede doel. Laat de chefs van Michelin sterrenrestaurants uit Haarlem (Olivijn, Ratatouille, ML) en restaurant Le Mortier voor jou en vrienden of relaties koken.

Kerstdiner met collega's
"Ik wist helemaal niet dat er zo'n mooi gebouw achter die gevel zat. En wat is het hier groot!" Voor menig medewerker van onze achterburen 't Teylers Museum was onze locatie een complete verrassing. "Wat een toffe locatie."

Nationaal Deltacongres 2022
De lat lag hoog, de voorbereidingen waren intensief en de technische vereisten waren ambitieus. Met onze opdrachtgever staf Deltacommissaris kijken we terug op een zeer geslaagde editie!

Internationale wetenschappers
1.100 gasten uit de hele wereld streken neer bij PHIL voor een 3-daags congres over psychedelica. De 1e keer sinds de pandemie dat deze community weer samen was. En wat hebben ze van Haarlem genoten!

Throwback TEDxHaarlem
Maar liefst 7 sprekers hebben het thema SHIFT HAPPENS van de 2022-editie van verschillende kanten belicht en bezoekers aan het denken gezet. Wij leerden: verandering omarmen als een kans.

Feestelijke awardshow
Als locatie voor de feestelijke awardshow is PHIL Haarlem nauw betrokken bij de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, dé kans voor ondernemingen uit de regio om zichzelf op de kaart te zetten. Een culinair feestje in de Grote Zaal!

RS components
RS Components organiseerden in PHIL een netwerkevent voor leveranciers. Hoewel wij een compleet ingerichte locatie bieden, zorg je met eigen meubilair en decorstukken natuurlijk wel voor je eigen sfeer en optimale branding.

Music Maestro!
Velen (her)kennen de Grote Zaal van het bekende AVROTROS-programma Maestro. Alweer zes seizoenen gaan bekende Nederlanders in de PHIL de uitdaging aan om een echt Symfonie-orkest te leren dirigeren.

Wijnproeven met Vinites
Onze vaste wijnleverancier Vinites is een wijnimporteur die vanuit Haarlem actief is op de Nederlandse zakelijke markt. Natuurlijk waren wij enthousiast toen zij voor klanten en relaties een najaarsproeverij wilden organiseren zo'n 300 gasten.