Artiesten Foyer

Een unieke kans


Wij leggen onze artiesten graag in de watten. Dat begint met een mooie ruimte waar ze zich welkom voelen en kunnen ontspannen. Deze foyer kan worden ingezet als kleine break-out zaal, als ruimte voor rondetafelgesprekken of gewoon als organisatiekantoor. Lekker luxe!

De kleedkamers achter de Artiesten Foyer kunnen zowel voor sprekers of entertainment als voor kleine subsessies voor uw evenement gebruikt worden. 

In het kort

  • Tot zo'n 70 gasten zijn hier welkom 
  • Foyer geschikt voor break-outs, aparte ontvangsten of een rondetafelgesprek 
  • Vaak gebruikt als organisatiekantoor 
  • Grenzend aan het achterhuis van de Phil 

Kijkje achter de schermen 

Alleen artiesten en crew die aan een voorstelling meewerken zijn welkom in de Artiesten Foyer. Maar als er geen voorstellingen zijn, of als je de hele locatie hebt gehuurd, pak dan de unieke kans om deze foyer onderdeel te maken van jouw evenement. 

Prachtig werk dat je raakt 

Aan de muur in de Artiesten Foyer hangen prachtige portretten van Lucas&Arthur Jussen, Bart Schneemann, Alain Clark, Liza Ferschtman, Wende Snijders en Lavinia Meijer. Zij zijn gefotografeerd door Rahi Rezvani, een in Teheran geboren kunstenaar die Iran ontvlucht is al jaren een studio in Haarlem heeft. We voorspellen: als je de kunstwerken ziet, wil je meer weten over deze bijzondere fotograaf. 

Vlakbij de kleedkamers 

De Artiesten Foyer ligt op de 1e verdieping in het achterhuis, vlakbij de kleedkamers. Direct achter de foyer liggen twee groepskleedkamers, een etage hoger vind je de 3e groepskleedkamer, de dirigentenkleedkamer en 4 solistenkleedkamers. Foto's van deze kleedkamers vind je in de carrousel hieronder. 

Terug naar overzicht alle evenementen