WeeRKLaNK (2+)

2turvenhoog festival & Dadodans
ma 1 apr ’24
ma 1 apr ’24

Drie performers nodigen je uit om je onder te dompelen in de zinnenprikkelende speeltuin van geluid.

Een trompettist en twee dansers nodigen je uit om de ruimte en geluidsobjecten van dichtbij te ontdekken en te beleven. De installatie vormt daarbij een doorlopende, vloeiende ervaring met akoestische instrumenten, sensoren en objecten waar je in, uit, langs en doorheen kunt lopen. Dans mee en laat je verrassen!

Met DadoDans creëert choreograaf Gaia Gonnelli associatieve, intieme en prikkelende dansvoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. In haar werk combineert Gaia dans met andere kunstdisciplines om jonge kinderen te inspireren om hun eigen verbeeldingskracht te gebruiken. Materialen en primaire elementen zoals vormen, kleuren en klanken spelen hierbij een centrale rol.

WeeRKLaNK is een uitbundige, levendige ontdekkingsreis en een feest voor de zintuigen. Een danseres, een muzikant en een mimespeler brengen een interactieve installatie tot leven. Na de voorstelling nodigen de spelers iedereen uit, van baby tot overgrootouder, om op ontdekkingstocht te gaan in de speeltuin van klanken. 

De Schuur

Naast de voorstellingen in PHIL zijn er in de Schuur ook meerdere voor­stel­lingen te zien tijdens 2turvenhoog. Ook kan je in Schuur genieten van een heerlijk paasontbijt met livemuziek. Klik hier om het programma in de Schuur te zien. 

Terug naar 2turvenhoog festival