Pink Floyd Project

The Wall
vr 8 nov ’24 20:00
Grote Zaal
vr 8 nov ’24
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Wegens succes keert Pink Floyd Project terug in een beperkt aantal theaters!

Met vele projecties en een uitdagend decor is ’The Wall 40 Years’ een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de liveconcerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Nederlands meest gewaardeerde tributebands.

Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit. Pink Floyds magnum opus 'The Wall', met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd ruim 30 miljoen exemplaren verkocht.

De liveshow van 'The Wall' kende destijds een grootse aanpak, die in de popmuziek geen gelijke had en die je nu terug kunt zien in 'The Wall 40 Years'. Nog nooit eerder zag je zoiets dergelijks in het Nederlandse theater!

Met kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

Website: Pink Floyd Project