Black Rabbit Studio

Bökkers

Kats de weg kwiet
vr 21 mrt ’25 20:00
Kleine Zaal
vr 21 mrt ’25
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Heerlijke cocktail van rock-‘n-roll en theater.

Met onvervalste rock-‘n-roll en pakkende teksten in het Nedersaksisch toert Bökkers al ruim tien jaar van Jispingboermussel tot Grubbekutjeveen om daar ieder weekend de tenten plat te spelen. Maar na twee uitverkochte theatertournees lijken de bandleden ‘Kats De Weg Kwiet’. 

In deze gloednieuwe show wordt aan de hand van de verhalen en anekdotes van frontman Hendrik Jan Bökkers duidelijk hoe dat zo is gekomen. De band komt in volledige bezetting en wisselt conferences af met verrassende uitvoeringen van bekend en nieuw, speciaal voor deze tour geschreven werk. 

Het resultaat is een heerlijke cocktail van rock-‘n-roll en theater, met hilarische, ontroerende, dampende en prachtige verhalen en liedjes. Even rustig op adem komen is er niet bij en voor je het weet ben ook jij ‘Kats De Weg Kwiet’ oftewel: helemaal de weg kwijt.

Website: Bökkers