Katherine Ryan

Battleaxe
vr 20 sep ’24 21:30 - 23:30
Grote Zaal
vr 20 sep ’24
21:30 - 23:30
Uitverkocht
  • Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Katherine Ryan staat op vrijdag 20 september 2024 met haar nieuwe show Battleaxe in PHIL in Haarlem en is onderdeel het festival Comedy Stop. Ryan is een award-winnende comedian, actrice en schrijver, onder meer bekend van haar shows op Netflix, Amazon Prime, Sky en Comedy Central.

Katherine’s debuut Netflix-sitcom The Duchess knalde direct naar de top in alle Britse hitlijsten. Katherine schittert niet alleen in de hoofdrol van de serie, maar schreef en produceerde ook alle afleveringen. Daarnaast heeft Katherine samen met Jimmy Carr zes series van Comedy Central’s grote hitshow Your Face or Mine gehost. Op 20 september komt deze – we mogen het inmiddels wel zeggen – grootheid naar PHIL Haarlem voor een show! Hier zal ze haar show ‘Battleaxe’ presenteren nadat haar uitverkochte internationale hit 'Missus' in 2022 eindigde.

Een Battleaxe is een beangstigende, onplezierige oudere vrouw met een uitgesproken mening. Een uitgesproken mening heeft Katherine Ryan in ieder geval. In haar stand-up shows haalt ze allerhande onderwerpen aan, van herkenbare thuissituaties met haar gezin tot maatschappijkritische reflecties: ze komt iedere keer met een geweldige grappen en rake observaties. Twee jaar geleden verkocht Katherine Ryan PHIL ook al uit tijdens Comedy Stop Haarlem, en de hele zaal lag gierend aan haar voeten.