Isabel Pronk, sopraan

Dutch Classical Talent
wo 20 nov ’24 20:00 - 21:00
Kleine Zaal
wo 20 nov ’24
20:00 - 21:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

“Een innemende persoonlijkheid die vastberaden en gretig haar verhaal vertelt op het podium. Haar warme stem, goed gevoel voor tekst in combinatie met een vleugje theater zijn de perfecte ingrediënten voor een boeiende avond.” 

Mezzosopraan en actrice Isabel Pronk neemt het publiek mee door een nacht waarin de hoofdpersoon voor het eerst in tijden weer voelt wat eenzaamheid en donkerte is. Met monologen geschreven in samenwerking met schrijfster Amanda Payne en begeleid door een pianotrio wordt dit verhaal verteld via muziek van onder andere Astor Piazzolla, Kurt Weill en Wende Snijders. Speciaal voor Isabel componeerde Sarah Neutkens een nieuwe liedcyclus die het holst van de nacht zal vormen. Een bijzonder concert over eenzaamheid, kracht, kwetsbaarheid, samenzijn en terugkeren naar (je eigen) licht.

'Als het donker wordt' is een muziektheatraal concert voor hen die durven te dwalen.

Gratis naar dit concert?

Als je een klassieke serie bestelt vóór 1 juni, dan krijg je dit concert gratis, samen met de andere twee concerten van Dutch Classical Talent.

Bekijk alle klassieke series

Website: Isabel Pronk