Peter Lodder

Nederlands Blazers Ensemble

Het Ultieme Nieuwjaarsconcert
zo 9 feb ’25 15:00 - 16:30
Grote Zaal
zo 9 feb ’25
15:00 - 16:30
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

De allermooiste stukken uit de Nieuwjaarsconcerten van het Nederlands Blazers Ensemble.

Al meer dan 50 jaar luidt het NBE het nieuwe jaar in met de feestelijke Nieuwjaarsconcerten vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. Door de jaren heen groeide dit festijn, zowel in de concertzaal als op tv, uit tot ware happenings vol verbinding en vernieuwende muziek uit alle windstreken.

Hoog tijd om dit te vieren met het Ultieme Nieuwjaarsconcert op tour door heel Nederland. Zat je normaal voor de buis, nu komen de Blazers naar een theater bij jou in de buurt!

Een muzikaal feest vol oude en nieuwe nummers. En natuurlijk zijn zowel oudgedienden als nieuwe NBE-sterren van dichtbij en uit andere culturen van de partij in deze kleurrijke klankbiografie.

 

Serie Nederlands Blazers Ensemble

Dit concert is onderdeel van de klassieke serie Nederlands Blazers Ensemble. 

Bestel de serie Nederlands Blazers Ensemble

Inleiding

19.15 uur | gratis, wel reserveren

Voorafgaand aan het concert is er een inleiding. Hierin wordt niet alleen de componist en zijn muziek tot leven gebracht maar ook de avonturen die de blazers beleven bij het samenstellen en tot stand brengen van de productie. De inleiding is gratis en kan gereserveerd worden tijdens het bestellen van tickets voor het concert.

Website: Nederlands Blazers Ensemble