Stef Bos

Tijd om stil te staan
do 19 jun ’25 20:00
Grote Zaal
do 19 jun ’25
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Warm-menselijke liedjes van Stef Bos in de creatieve bloei van zijn leven.

In ‘Tijd om stil te staan’ speelt de nieuwe, gelijknamige cd van Stef Bos de hoofdrol. Het zijn songs die zijn ontstaan sinds hij de drempel van zestig heeft overschreden, warm-menselijke luisterliedjes, uitgesproken, ingetogen en tegelijk gepassioneerder dan ooit, geschreven door een zanger in de creatieve bloei van zijn leven. Jonger in zijn hoofd dan toen hij jong was, omdat hij zichzelf meer in het grote perspectief ziet en het ego bij het vuilnis heeft gezet. 

Een man die altijd zijn eigen weg is gegaan en de perfecte balans heeft gevonden tussen de zanger, de verhalenverteller en de cabaretier die hij is. Voor het grote publiek is hij door tv-programma’s als ‘Beste Zangers’ opeens weer zichtbaar met iets wat hij in het theater al jaren doet. Want dat is de plek waar zijn woorden pas echt op hun plaats vallen.

Website: Stef Bos