Superball, Lollipop & Mr. Classic (8+)

Oorkaan & HIIIT
zo 9 feb ’25 15:00 - 16:00
Kleine Zaal
zo 9 feb ’25
15:00 - 16:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Dit theatrale concert van Oorkaan en HIIIT (voorheen Slagwerk Den Haag) heeft een eigen sound, luisterbeleving en visuele kracht voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Ga mee in de wereld van beats en klassiek slagwerk.

Beatbox meets klassiek slagwerk (voor 8 tot 108 jaar).

Wat is jouw #battle? Tijdens dit theatrale concert word je meegevoerd door de kracht van beatbox en klassiek slagwerk. De drie musici in Superball, Lollipop & Mr. Classic vertellen een verhaal zonder woorden, maar met een eigen ritme.

Beatboxen, muziek en dancemoves komen samen in een spannend spel waarin we bewegen op de beat die we allemaal kennen, de beat van ons eigen hart. Wat hebben we nodig? Onszelf en elkaar! Ben je er klaar voor om jouw eigen ritme te volgen? Wanneer onze ritmes samenkomen zijn we onverwoestbaar!

Language No Problem

Superball Lollipop & Mr. Classic is de nieuwste voorstelling van Oorkaan gemaakt samen met HIIIT, en met beatboxer Bart Voogt, alias B-Art. ‘Beatbox meets klassiek slagwerk’ is het motto van de voorstelling. De muziek is gearrangeerd door Pepe Garcia, van huis uit ook slagwerker en onder meer docent bij Den Haag. De regie is van Cornelia Voglmayr, danseres en choreograaf, die onder meer werkte bij Sasha Waltz.

De musici op het podium spelen allen muziek uit het hoofd en zijn door Caecilia Thunnissen getraind in de fysieke acteerstijl die eigen is aan Oorkaan. Zij zijn opgeleid volgens de Oorkaan-methode tot theatraal uitvoerende musici.

Met het repertoire dat ze spelen dienen ze Oorkaans missie: zoveel mogelijk kleine en grote oren kennis laten maken met live uitgevoerde muziek en het openbreken van de canon met mondiale klassieke muziek.

Website: Oorkaan | HIIIT