Kim Wilde (UK)

Closer Tour
do 30 okt ’25 20:00
Grote Zaal
do 30 okt ’25
20:00
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

De Engelse zangeres Kim Wilde is een van de grootste sterren van de eighties. Het begon allemaal met de megahit Kids In America (1981), waarna ze een lange rij pophits scoorde: Cambodia, View From A Bridge, Love Blonde, You Came, Four Letter Word en nog veel meer.

 

 

In 2025 gaat Kim Wilde met haar band van start met de ‘Closer Tour’. Ze zullen zowel het legendarische ‘Close’-album (1988) als nummers van het nieuwe, aankomende ‘Closer’-album spelen dat in 2025 wordt uitgebracht, samen met haar eerdere hits. Kim heeft haar reputatie verdiend als een formidabele live-artieste, en haar band is een van de meest opwindende acts om naar uit te kijken in 2025. Verwacht hits zoals ‘You Came’, ‘You Keep Me Hangin’ On’, ‘Never Trust a Stranger’, ‘Stone’, ‘Chequered Love’, en natuurlijk ‘Kids In America’! 

Website: Kim Wilde