The Naked Truth

Een Ode aan Golden Earring
Live2000
vr 27 dec ’24 19:30
Kleine Zaal
vr 27 dec ’24
19:30
Tickets
  • Toegangsprijs exclusief drankje. Servicekosten € 2,60 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

THE NAKED TRUTH, een unplugged eerbetoon aan de beste rockband van Nederland: GOLDEN EARRING.

In de jaren negentig lanceerde MTV met sensationeel succes de “MTV Unplugged”-sessies.

Op 9 september 1992 gaf Golden Earring met een akoestisch concert in Grand Café De Kroon in Amsterdam het Nederlandse antwoord. Tijdens dit unieke unplugged optreden speelde Earring klassiekers als Back Home, Another 45 Miles, Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles, Going To Run en vele andere hits. De livesessie werd opgenomen en het eerste unplugged album van Golden Earring “The Naked Truth” was een feit.

The Naked Truth bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend. Met zanger/gitarist Roland Brons, leadgitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritmetandem Robert Jan Kimmijser op drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis.

De liefde voor de Nederlandse pop- en rockscene loopt bij de band als een rode draad door hun leven en bracht de heren bij elkaar in hun passie voor muziek en live performance. The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige liveshow.

Live2000 Festival

Dit concert is onderdeel van het Live2000 Festival. Bestel voor € 99 een festivalpasse-partout, daarmee krijg je toegang tot alle 7 concerten in de PHIL.

Bestel festivalpasse-partout

Bekijk hele programma

Website: The Naked Truth