De vos, de raaf en het meisje (6+)

Holland Opera
wo 25 okt ’23 15:00
Kleine Zaal
wo 25 okt ’23
15:00 - 15:50
Geweest

De vos, de raaf en het meisje is een muzikale voorstelling naar het fabelverhaal van La Fontaine. Je stapt regelrecht een sprookjeswereld in met het spel van slagwerker Chris Saris en actrice Daantje Idelenburg. 

Op een dag wandelt het meisje door het bos en wie ontmoet ze daar? Het is een pratende Vos. Hij zegt dat hij een verrassingsfeestje organiseert voor Muis, maar hij heeft hulp nodig met de uitnodigingen. Dat vindt Meisje een leuk idee en dus gaat ze aan de slag. Maar Vos waarschuwt haar: stuur geen uitnodiging naar Raaf. Hij zou het feestje maar verpesten met zijn gekraai. Maar vertelt Vos wel de waarheid? Organiseert hij echt een feestje of is er iets anders aan de hand?

Website: Holland Opera

Stoelverhogers en leeftijdsgrens
Bij deze familievoorstelling zijn stoelverhogers voor de allerkleinsten aanwezig. Ook staat er aangegeven vanaf welke leeftijd kinderen de voorstelling kunnen bezoeken. Hierbij is rekening gehouden met de ontwikkeling en het begrips- en concentratievermogen van het kind. Wij verzoeken je daarom vriendelijk om de leeftijdsgrens in acht te nemen.