Maestro

ma 16 okt ’23 - zo 21 jan ’24
ma 16 okt ’23
-
zo 21 jan ’24

In het AVROTROS-programma Maestro nemen zeven bekende Nederlanders zonder enige dirigeerervaring het tegen elkaar op in een muzikale afvalrace. 

Maandag 18 december om 10:00 uur start de kaartverkoop voor de finale van Maestro op 21 januari 2024.

Artiest en schrijver Pepijn Lanen, muzikant Frédérique Spigt, zanger Ammar Bozoglu, acteur Tjitske Reidinga, stand-up comedian Glodi Lugungu, presentator en acteur Chris Zegers en presentator en journalist Roos Moggré duiken in de wereld van de vierkwartsmaten, partituren en slagpatronen.  Wie stuurt het Maestro orkest het beste aan en mag zich meesterdirigent noemen? 

Frits Sissing staat ze als vertrouwd gezicht bij tijdens deze muzikale uitdaging. De juryleden (Ed Spanjaard, Dominic Seldis en Isabelle van Keulen) beoordelen wekelijks de prestaties van de kandidaten. Het populaire AVROTROS amusementsprogramma is vanaf zondag 3 december op televisie te zien. Maar de opnames bij PHIL zijn al begonnen. Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je kaarten!

De ‘Vijfde’ van Beethoven 
Vast onderdeel van de finale van Maestro is het dirigeren van misschien wel één van de allerbekendste symfonieën ooit geschreven: de ‘Vijfde’ van Beethoven. De afgelopen zes seizoenen hebben heel wat Maestro-finalisten zich gewaagd aan het grootste en bekende werk. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen: de kandidaten doen er álles aan om weer een aflevering verder te komen. 

Wil jij de opnames bijwonen? 
De opnames in PHIL Haarlem zijn gestart op 16 oktober en de kaartverkoop tot en met de halve finale is inmiddels gestart. Wees er snel bij, de voorstellingen zijn populair! Wil je een bericht ontvangen als de kaartverkoop voor de livefinale start? Laat dan je e-mailadres achter via de button 'Op de hoogte blijven' hierboven.

Toegangsprijs inclusief drankje na afloop van de opnames. Servicekosten €2 per bestelling en €2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.