Maestro

ma 16 okt ’23 - zo 21 jan ’24
ma 16 okt ’23
-
zo 21 jan ’24

In het AVROTROS-programma Maestro nemen acht bekende Nederlanders zonder enige dirigeerervaring het tegen elkaar op in een muzikale afvalrace. 

Ze gaan de uitdaging aan om zich in zeven afleveringen te ontwikkelen tot dirigent. Wie stuurt het Maestro orkest het beste aan en mag zich meesterdirigent noemen? Beleef het mee en bestel nu kaarten! 

De presentatie is wederom in handen van Frits Sissing. Ook de juryleden beoordelen weer wekelijks de prestaties van de kandidaten. Het populaire amusementsprogramma wordt door AVROTROS vanaf december 2023 uitgezonden en de opnames in de PHIL starten al op 16 oktober.

De ‘Vijfde’ van Beethoven 
Vast onderdeel van de finale van Maestro is het dirigeren van misschien wel één van de allerbekendste symfonieën ooit geschreven: de ‘Vijfde’ van Beethoven. De afgelopen zes seizoenen hebben heel wat Maestro-finalisten zich gewaagd aan het grootste en bekende werk. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen: de kandidaten doen er álles aan om weer een aflevering verder te komen. 

Wil jij de opnames bijwonen? 
De opnames in PHIL Haarlem starten op 16 oktober en de kaartverkoop voor de eerste vijf afleveringen is inmiddels gestart. Wees er snel bij, de voorstellingen zijn populair! Wil je als eerste bericht ontvangen als de kaartverkoop voor de halve finale en de live finale start? Laat dan je e-mailadres achter via de button 'Op de hoogte blijven' hierboven.