TEDxHaarlem 2023

PerspectIF
wo 15 nov ’23 19:30 - 22:15
Kleine Zaal
wo 15 nov ’23
19:30 - 22:15
Pauze 20:45
Geweest

In een wereld waar alles draait om PerspectIF, vragen we ons af: wat als we de status quo durven uitdagen? Wat als we de grenzen van het bekende verleggen en nieuwe horizonten verkennen? 

Eeuwen geleden geloofden velen dat de aarde plat was. Maar gelukkig waren er moedige geesten zoals Pythagoras, die opstonden en zeiden: "We hebben het mis! De aarde is rond!" 

Vroeger werd de waarheid bepaald door religie, maar gelukkig durfde Darwin zijn evolutietheorie te prediken. Hij doorbrak de conventionele gedachten en opende deuren naar nieuwe inzichten. Deze visionairen hebben ons geleerd dat het stellen van "Wat als?"-vragen en het onderzoeken van alternatieve perspectieven van onschatbare waarde zijn.

TEDxHaarlem, een inspirerend platform, moedigt jou aan om een stap vooruit/achteruit te zetten en verschillende invalshoeken te overwegen. Wij omarmen de omdenkers, dwarsdenkers en andersdenkenden. Door het begrijpen van de andere kant en het veranderen van ons eigen perspectief kunnen we nieuwe inzichten vergaren en innovatieve oplossingen vinden voor complexe problemen.

Onze sprekers dagen de status quo uit en belichten tegenstrijdige perspectieven. Ze prikkelen het kritische denken en dagen jou uit om toekomstbestendige onderwerpen op een andere manier te benaderen. 

Dus, ben jij een omdenker, dwarsdenker of andersdenkende? TEDxHaarlem verwelkomt jou met open armen. Sluit je aan bij ons op deze onvergetelijke reis, waar we samen ontdekken, verleggen en innoveren. PerspectIF 2023 wacht op jou!

Klik hier voor een overzicht en achtergrond van de sprekers

Website: Tedxhaarlem