Cultuurinstellingen slaan handen ineen

17 april 2024

Niet alleen op cultureel gebied, maar ook in de bedrijfsvoering zoeken wij naar samenwerking met andere culturele instellingen in Haarlem. Een mooi voorbeeld hiervan is de mantelovereenkomst met HEINEKEN Horeca die wij als Stadsschouwburg en PHIL vandaag samen met Slachthuis Haarlem, Patronaat en Brasserie van Beinum in de Kleine Zaal van de PHIL hebben ondertekend. 

"Dankzij deze samenwerking zijn onze vijf locaties de komende zes jaar verzekerd van goede inkoopprijzen én worden we weer wat groener omdat er minder vrachtwagens nodig zijn voor de leveringen."

Daphne Bruijne, Hoofd Horeca & Events Stichting Stadsschouwburg en PHIL Haarlem 

Geen wijzigingen assortiment

Het betreft een voortzetting van bestaande afspraken. PHIL blijft dan ook Brand schenken van de tap en  Heineken 0.0 op de fles. Daarnaast hebben wij in samenwerking met de Haarlemse brouwerij Jopen een PHIL Blond bier ontwikkeld, dat wij zowel bij onze voorstellingen als bij alle evenementen schenken. 

Speciaalbier 

Affligem Blond, Jopen Adriaan Wit, Jopen Mooie Nel IPA en Jopen Blurred Lines bieren worden wel bij voorstellingen, maar niet standaard bij evenementen geserveerd. Uiteraard kunnen wij hier wel aparte afspraken over maken als je dat wilt.