Eventmanagers netwerken met LOL

12 september 2023 

Netwerken is zoveel leuker als je lol hebt! Dat klonk ons als muziek in de oren. Na een interessant ontwikkel-, zoek-, afstem- en voorbereidingstraject was het zover; op 12 september was PHIL Haarlem de locatie voor de kick off van een gloednieuw initiatief: Netwerken met LOL. Samen met Linda op Locatie en Haarlem Convention Bureau was er een inspirerend programma samengesteld voor mensen die in de evenementenbranche werken.

Verslag op Event Inspiration  

Bekijk de aftermovie 

Waarom ga jij naar een netwerkevent? Omdat je branchecollega’s wilt ontmoeten of omdat het programma interessant is? Deze combinatie lijkt een voorwaarde. Toch ontbreekt er vaak een doe-element. Want samen iets leuks doen, zorgt voor interactie en verbinding.

Linda Kerhoven (Linda op Locatie, Locatietour en Netwerken met LOL)

Netwerken met event- en meetingplanners 

De 70 event- en meetingplanners en andere collega's uit de evenementenbranche kwamen naar Haarlem om kennis op te doen, branchecollega's te ontmoeten (wij stelden ze aan elkaar voor, écht), Haarlem (beter) te leren kennen, de 2 Meter Sessies op het podium van de Grote Zaal bij te wonen en gezellig met elkaar na te praten in het vernieuwde PHIL Café. 

Een bomvol programma 

✔ 14:00 Meet & Greet bij PHIL 
✔ 15:00 4 kennissessies 
✔ 18:00 Streetfoodtour Haarlem 
✔ 19:30 LOL meetingpoint 
✔ 20:00 2 Meter Sessies
✔ 22:30 Afterparty in PHIL Café

Wat was het leuk! 

We kunnen het vertellen, maar deze aftermovie laat zien hoe enthousiast iedereen was over dit nieuwe netwerkconcept. 

Bekijk de aftermovie!