Stem nu mee voor de Publieksprijs

22 april 2024

Onze Grote Zaal is al jaren het felbegeerde podium van Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, dé kans voor ondernemingen uit de regio om zichzelf op de kaart te zetten. De finalisten voor OVNH 2024 zijn bekend en iedereen kan meestemmen voor de Publieksprijs. Wie staat er 29 mei op ons podium? 

Breng je stem uit 

Bekijk de aftermovie 2023

"Voor de finaleavond kiezen wij al jaren voor deze prachtige locatie. De PHIL matcht heel goed met wat wij willen uitstralen, ligt in het hart van de provincie en het team levert altijd hoogstaande services. Dit alles draagt er zeker aan bij dat de finale een ultieme beleving is voor onze finalisten!"

Lotte Bouwens, Senior Management Assistent Randstad Nederland bv 

Awardshow haalt alles uit de kast 

De titel 'Beste Onderneming van Noord-Holland' is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie en vindt in 2024 alweer voor de zeventiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Wie worden er in 2024 de opvolgers van Klomp, Marie-Stella-Maris, Karma Kebab en Loveli?

Bekijk hier alle finalisten 

 

Cateringpartner Duin & Kruidberg 

De gala avond wordt gepresenteerd vanaf het podium in de Grote Zaal, hier houden de finalisten hun pitches voordat de jury hun keuze maakt. Er zijn 25 ronde tafels voor 10 personen, waarbij de horecamedewerkers van PHIL Haarlem de bediening verzorgen en OVNH-partner Duin & Kruidberg de catering. Een zalig 3-gangen diner, ingelopen vanuit een voor de gelegenheid gecreëerde keukens achterin de Grote Zaal en in de Grote Foyer.