Awardshow haalt alles uit de kast

25 mei 2022 

Als locatie voor deze feestelijke awardshow is PHIL Haarlem al jaren nauw betrokken bij de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, dé kans voor ondernemingen uit de regio om zichzelf op de kaart te zetten. Keer op keer blijkt dat het winnen van deze prijs bijdraagt aan een florerende business. Behalve de boost die het de winnaars geeft, is het voor iedereen vooral een heel erg spannende, feestelijke en culinaire avond. Aan de vooravond van de 2023 editie op 17 mei blikken we terug op de verkiezing van vorig jaar. 

"Voor de finaleavond kiezen wij al jaren voor deze prachtige locatie. De PHIL matcht heel goed met wat wij willen uitstralen, ligt in het hart van de provincie en het team levert altijd hoogstaande services. Dit alles draagt er zeker aan bij dat de finale een ultieme beleving is voor onze finalisten!"

Lotte Bouwens, Senior Management Assistent Randstad Nederland bv 

And the winner is...

In totaal streden 33 ondernemingen om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland. Drystack, Green Soap Company, Milieu Service Nederland, TommyTomato en Autogroep Ursem Barten waren de grote winnaars van OVNH die voor de 15e keer werd georganiseerd.

Hoe verliep de avond?


Cateringpartner Duin & Kruidberg 

De horecamedewerkers van PHIL Haarlem verzorgden de bediening en OVNH-partner Duin & Kruidberg de catering. Een zalig 3-gangen diner, ingelopen vanuit een voor de gelegenheid gecreëerde keukens achterin de Grote Zaal en in de Grote Foyer.