Vacature stagiair(e) online marketing

Ben jij vrijwel altijd online en houd je van theater en muziek? Dan is dit de plek voor jou.

Als stagiair(e) op de afdeling Marketing & Verkoop help jij ons om de zalen zo vol mogelijk te krijgen. Je kan ervaren hoe het is om in een creatieve en culturele omgeving te werken en je maakt deel uit van een gezellig team. Je kunt met onze vrijkaartenregeling naar voorstellingen en concerten. Denk daarbij aan cabaret, muziek, dans en toneel. Genoeg te leren en te beleven dus!

Wat ga je doen?

  • Ons vertellen, leren en inspireren hoe wij de jongere doelgroep beter kunnen bereiken
  • Teksten schrijven en afbeeldingen en video maken en bewerken voor beide websites, social media (advertenties) en nieuwsbrieven
  • De voorstelling- en concertpagina's op de website up-to-date houden
  • Marketingplannen voor voorstellingen en concerten maken en uitwerken
  • Content maken voor social media (samen met onze content creative)
  • Zorgen dat de marketinguitingen in- en om de gebouwen up-to-date zijn
  • Assisteren bij persbijeenkomsten, premières en andere uiteenlopende projecten
     

Wie ben jij?  

Als online stagiair(e) moet je initiatief nemen en zelfstandig kunnen werken. Je bent creatief en handig met Photoshop en websites. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en affiniteit met de culturele sector. Social savviness, een Insta-, Tiktok-, Snapchat- en blogverslaving helpen ook mee in het sollicitatieproces.  

Je doet een relevante HBO/WO-opleiding (bijvoorbeeld Creative Business, Communication and Multimedia Design, Communicatie). Je bent beschikbaar vanaf september, oktober of november 2023 voor 4 of 5 dagen in de week voor minimaal 3 maanden. Dit is een meewerkstage en geen afstudeerstage.

Wat bieden wij?

Je komt stage lopen op een toplocatie in het centrum van Haarlem binnen een dynamische en informele organisatie. Je hebt wekelijkse contactmomenten met je stagebegeleider. De duur, werkdagen en -uren van je stage zijn in overleg. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250 bruto per maand én je kunt gedurende de periode van je stage veel voorstellingen en concerten bezoeken. 

Solliciteren?

Stuur je CV en korte motivatie in via dit formulier. Inlichtingen bij Ilse Wetselaar (Hoofd Marketing & Verkoop) via vacatures@ssphaarlem.nl.

Solliciteer nu

Over Stadsschouwburg & PHIL Haarlem
Wij hebben meer dan 350 voorstellingen per jaar. Van cabaret, muziek, dans en toneel tot televisieproducties en zakelijke bijeenkomsten, alles vindt plaats in de meer dan 100 jaar oude Stadsschouwburg en de bijna 150 jaar oude PHIL. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 150.000 bezoekers. De afdeling Marketing & Verkoop bestaat uit een hoofd, 7 marketingmedewerkers en 5 kassamedewerkers.