Kenan Doğulu

wo 2 okt ’24 20:00 - 23:00
Grote Zaal
wo 2 okt ’24
20:00 - 23:00
Tickets via Ticketmaster
  • Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Van zijn fantastische albums zijn meer dan 15 miljoen (!) exemplaren verkocht: Kenan Doğulu. Hoogtepunten uit zijn carrière zijn 14 studioalbums, 13 singles, 63 videoclips, talloze prijzen voor beste album, beste liedje, beste videoclip en duizenden concerten waar honderdduizenden mensen op afkwamen. 

Hij werd groot met zijn debuutalbum in 1993 en sindsdien heeft hij enorm veel succes gehad als singer-songwriter, producer, filantroop en van tijd tot tijd acteur. Van zijn albums zijn meer dan 15 miljoen (!) exemplaren verkocht, waaronder "Festival", dat in 2006 het best verkochte album van het jaar werd en waarvan de eerste single "Çakkıdı" zijn meest gedownloade nummer aller tijden is. Andere loftuitingen zijn meer dan een dozijn nummer-één-hits, albums en video's en door zijn immense populariteit treedt hij zelfs op in succesvolle reclamecampagnes. Bovendien componeerde en vertolkte Doğulu de Turkse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2007 "Shake It Up Shekerim", waarbij hij eindigde op de vierde plaats. 

In zijn carrière van meer dan drie decennia kreeg Doğulu aandacht voor zijn samenwerkingen met andere artiesten en het componeren van liedjes in verschillende genres, waaronder filmmuziek voor "Unutursam Fısılda", waarvoor hij een SIYAD-award won, en verder een jazzalbum genaamd "İhtimaller". Hij heeft elektronische, pop, etnische en housegenres gecombineerd voor zijn laatste album "Vay Be" in 2018. Tot slot sprak hij de stem in van verschillende animatiefilmpersonages en zet hij zich in voor meer dan 100 goede doelen zoals WWF, UNICEF, Code.org, TEMA, TEV, TEGV en Koruncuk Foundation, waarbij hij zich vooral richt op natuur, kinderen en onderwijs.

Let op: dit concert is verplaatst van 22 februari '24 naar 2 oktober '24
Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd.