Gianna Tam & La Banda

Feest!
Srefidensi Day (onafhankelijksdag Suriname)
ma 25 nov ’24 20:00
Kleine Zaal
ma 25 nov ’24
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Gianna Tam & La Banda zijn op een missie en klaar om elk festival en podium te laten exploderen met hun vernieuwende mix van Latinstromingen als Zouk, Reggeaton, New York Salsa met eigentijdse pop en hiphopbeats.

Programma

  • Gianna Tam, zang & timbales
  • Urvin Doornkamp, drums
  • Samuel Ruiz, bass
  • Laura Beatriz, toetsen
  • Erik Larrea, percussie
  • Chucky Cordero, trompet

Deze live formatie, geleid door de talentvolle percussioniste, zangeres en drumster Gianna Tam, weet hoe ze elk publiek tot een climax moet laten komen met hun vurige percussieritmes en grooves. Dit alles samengesmeed door de meest toonaangevende internationale Latinproducers en -arrangeurs van dit moment.

Gianna deed gastoptredens bij bekende artiesten als Ladies of Soul, Candy Dulfer, Jett Rebel, Arp Frique, Sven Hammond en Trijntje Oosterhuis en is nu klaar om met haar eigen band te gaan knallen.

Je ziet niet vaak een vrouw die zowel drums als percussie speelt en net zo makkelijk de lead vocals voor haar rekening neemt. Het is dan ook niet gek dat Gianna vaak “De Nederlandse Sheila E” wordt genoemd.

Na succesvolle optredens, op o.a. Sfinx Mundial en Kwaku, is La Banda klaar voor het nieuwe festivalseizoen. Ze zijn 2024 afgetrapt met de album release party van "Latina Empire". Laat je uitdagen door de krachtige line-up van Gianna Tam & La Banda en beleef het op jouw festival of podium. Het is een spektakel dat je niet mag missen!

Website: Gianna Tam