OORT (0-14 mnd)

2turvenhoog festival & Theater De Spiegel
ma 1 apr ’24
ma 1 apr ’24

Dompel je samen met je baby onder in de klanken van voor de geboorte.

Maanden voor onze geboorte ontmoeten we de wereld al: door het ruisen en rommelen, bonzen en borrelen, van het lichaam dat ons draagt.  Maar ook door het praten, lachen, zingen: een magistrale, malende, meerstemmige moedermelodie. Drie spelers nemen je mee naar deze klankenplek. Samen met je baby ontdek je geluiden, die je kan horen, voelen of zien.

De Spiegel maakt transdisciplinaire kunst voor de allerjongsten (0-4 jaar). Via muziek, theater, beeld, objecten, beweging en technologie nodigen ze uit om nieuwe werelden te verkennen, anders te kijken, te luisteren en te spelen. De Spiegel stimuleert de nieuwsgierigheid, verwondering en zin voor avontuur van zowel kinderen als volwassenen middels een universele, zintuiglijke taal.

Hoe klonk de wereld voor onze geboorte? OORT is een intieme geluidservaring waarin je samen met drie spelers onderduikt in klanken die we kennen van lang voor we ons iets herinneren.

De Schuur

Naast de voorstellingen in PHIL zijn er in de Schuur ook meerdere voor­stel­lingen te zien tijdens 2turvenhoog. Ook kan je in Schuur genieten van een heerlijk paasontbijt met livemuziek. Klik hier om het programma in de Schuur te zien. 

Terug naar 2turvenhoog festival