Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

The 10 Tour
zo 6 okt ’24 20:00
Grote Zaal
zo 6 okt ’24
20:00
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

Postmodern Jukebox viert in 2024 zijn 10-jarig jubileum en 1000e show met The '10' Tour, een wereldtournee waarin moderne pophits getransformeerd worden naar stijlen zoals 1920's jazz en Motown. 

In 2009 bracht Scott Bradlee 'Hello My Ragtime '80s’ uit waarop hij voor het eerst experimenteerde met remakes van bekende nummers. Het succes van 'Motown Tribute to Nickelback’ (2012) betekende de definitieve doorbraak: Scott Bradlee ging viral.

Waar andere internetberoemdheden vaak kort genieten van hun roem, is Bradlee met zijn steeds wisselende collectief Postmodern Jukebox, niet meer weg te denken. Postmodern Jukebox heeft meer dan vier miljoen YouTube-abonnees en meer dan een miljard views. De populairste track is momenteel de cover van Radiohead’s 'Creep’ (ft. Haley Reinhart), die inmiddels meer dan 70 miljoen keer is bekeken. 

Website: Postmodern Jukebox