FISH

Farewell Tour
PHIL x Patronaat
do 7 nov ’24 20:30
Grote Zaal
do 7 nov ’24
Deuren open
19:30
Start
20:30
Uitverkocht
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

Fish heeft met zijn band ‘Marillion’ 11 top 40-hits op zijn naam staan, solo nóg 5 top 40-hits en een album in de top 10 in de UK. Fish werd in 2009 door luisteraars van ‘Planet Rock’ verkozen tot nummer 37 van de beste stemmen in rock aller tijden.

Derek William Dick, beter bekend als FISH, is een Schotse singer-songwriter en acteur. Hij werd bekend als de zanger en tekstschrijver van de neo-progressieve rockband ‘Marillion’. In zijn solocarrière is hij meer stijlen gaan ontdekken, zoals hedendaagse pop, traditionele folk en rock.

Muziekcritici spreken lovend over Fish zijn stem, die werd omschreven als "uniek" en een "samenvoeging van Roger Daltrey en Peter Gabriel", terwijl zijn teksten werden geprezen als "poëtisch proza". Fish zijn grootste talent ligt in het schrijven van teksten. Zijn reflecterende teksten, waarin hij vaak schrijft over zijn persoonlijke problemen en verslavingen, kunnen het best worden beschreven als prachtige, diepgaande poëzie.

Website: FISH

Dit concert is in samenwerking met Patronaat.