Jessie Kamp

Eloi Youssef & Kamerata Zuid

za 15 mrt ’25 20:00
Grote Zaal
za 15 mrt ’25
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Voormalig Kensington-zanger Eloi Youssef keert terug op het podium met Orkest Kamerata Zuid!

Dit bijzondere concert markeert de langverwachte terugkeer van Eloi Youssef naar het podium, voor het eerst sinds zijn tijd met Kensington. Na een periode van afwezigheid zal Eloi zijn onmiskenbare stem weer laten horen, dit keer in een geheel nieuwe muzikale context.

Eloi zal een nieuwe dimensie toevoegen aan de klassieke uitvoeringen van Orkest Kamerata Zuid. Samen hebben zij een bijzonder programma samengesteld. Van odes aan tijdloze artiesten tot eigentijdse composities; het repertoire belooft een unieke mix van stijlen en emoties.

“Ik kijk er erg naar uit om weer het podium op te stappen, ik heb het zingen gemist, en het is des te leuker om dat weer te mogen doen in deze nieuwe vorm!” aldus Eloi. 

Zijn terugkeer belooft een speciaal moment te worden, zowel voor zijn trouwe fans als voor liefhebbers van nieuwe muzikale ervaringen.

Website: Kamerata Zuid