Axel Flóvent

Haarlem Vinyl Festival
zo 29 sep ’24 15:00
Kleine Zaal
zo 29 sep ’24
15:00
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

De wereld maakte in 2015 voor het eerst kennis met de IJslandse singer-songwriter en producer Axel Flóvent toen hij zijn onafhankelijke debuut-EP Forest Fires uitbracht. 

Het titelnummer "Forest Fires" verzamelde uiteindelijk meer dan 78 miljoen streams op Spotify. Axel wist het publiek te boeien met zijn Quiet Eyes EP (2017), Tourist EP (2020) en zijn debuutalbum You Stay by the Sea (2021). Door de jaren heen verzamelde hij miljoenen streams en trad hij wereldwijd live op.

Eind 2023 begon Axel Flóvent met het uitbrengen van nieuwe muziek. Alle nieuwe singles, waaronder zijn laatste nummer 'Wash It Away', zijn afkomstig van zijn aankomende tweede album 'Away From This Dream', dat is opgenomen en gemixt in Londen met de Britse producers MyRiot (bekend van London Grammar en Aurora). 

Website: Axel Flóvent