Bee Gees Forever

You Should Be Dancing!
do 10 okt ’24 20:00
Grote Zaal
do 10 okt ’24
20:00
wachtlijst
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Bee Gees Forever brengt het publiek terug in de tijd, dankzij hun fenomenale ode, eerbetoon en muzikale interpretatie van discolegendes Barry, Robin & Maurice Gibb. Na het winnen van het programma ‘The Tribute - Battle of the Bands’ trekken ze meteen al de theaters in!

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal en meer! Eyecatcher Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de BeeGees nieuw leven inblazen.... En dat werd hoog tijd!

Na een lange zoektocht om de juiste magie te vinden tussen de leden, was de band in 2023 compleet. Er bleek al snel veel animo te zijn om deze jonge groep enthousiaste muzikanten op allerlei evenementen te laten spelen; met groot succes!

Hun deelname aan het SBS6/Talpaprogramma 'The Tribute - Battle of the Bands' (2024) bracht alles in een stroomversnelling: niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme van deze heren!

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

Website: Bee Gees Forever