Mark Engelen

Dominic Seldis & Francis van Broekhuizen

do 12 jun ’25 20:00 - 22:00
Grote Zaal
do 12 jun ’25
20:00 - 22:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Wat krijg je als de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? 

Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstageleven van klassieke supersterren en kan genieten van een verbluffend concert. 

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan, passeren de revue. Via hun favoriete muziek leer je de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor en de garantie dat als je klassieke muziek ook maar een beetje leuk vindt, The Francis & Dominic show fantastisch zal vinden!

Websites: Dominic Seldis | Francis van Broekhuizen