EvaCaptures

Nielson

Live!
za 15 feb ’25 20:00
Grote Zaal
za 15 feb ’25
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogtepunten en verhalen die raken. Verwacht veel bekende hits, een geweldige liveband, een prachtige lichtshow, lachende gezichten en oprechte emotie.

Een van Nederlands populairste en succesvolste zangers debuteerde 2 jaar geleden in de theaters. Hij besloot zijn 10-jarig jubileum te vieren op het podium waar hij nog niet eerder in zijn carrière had gestaan. Met zijn muzikale en persoonlijke voorstelling kreeg hij lovende kritieken en na zijn succesvolle eerste theatertournee keert Nielson nu terug voor een vervolg!

Nielson: “Ik heb mijn hart verloren aan het theater en kan niet wachten om mijn nieuwe voorstelling te spelen.” Niet alleen heeft hij het podium omarmd, maar ook een bijzondere dynamiek ontdekt die perfect bij hem en zijn publiek past. Dit heeft hem geïnspireerd om dieper te graven en verder te gaan in zijn artistieke reis. 

Website: Nielson