Stef Nagel

Jaap Reesema

Laat me nooit meer los
za 7 dec ’24
za 7 dec ’24

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. In 2021 scoorde Jaap met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs een #1-hit in zowel Nederland als in België en ontvingen ze een dubbel Platina plaat voor het nummer. 

Zijn vertolking van Nielsons song ‘Grijs’ belandde dankzij het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ ook hoog in de Top 40. Met andere liedjes zoals ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist Jaap Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne, de plaat behaalde dan ook de Gouden status. 

Jaap doet aankomend jaar mee aan diverse tv-programma’s; zo is de zanger na zijn succesvolle deelname aan ‘Beste Zangers’ ook te zien in de Belgische variant; ‘Liefde Voor Muziek’. Hij zal tevens als teamcaptain naast Jeroen van Koningsbrugge in actie komen in het nieuwe RTL-programma ‘DNA Singers’, waarin bekende Nederlanders moeten raden van welke bekende zanger of zangeres die kandidaten familie zijn. De eerste afleveringen waren een groot succes en trokken meer dan 1 miljoen kijkers. 

Met diverse grote nationale en internationale successen is Jaap niet meer weg te denken uit de hitlijsten en kent zijn carrière diverse hoogtepunten. Met zijn nieuwe album en een uitverkochte tour in het vooruitzicht wordt ook dit jaar weer een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Website: Jaap Reesema