Leela James (USA)

An Evening With
zo 17 nov ’24 20:00 - 21:25
Grote Zaal
zo 17 nov ’24
20:00 - 21:25
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

Leela James deelde onder andere het podium met de legendarische James Brown en The Isley Brothers en stond twee keer op nummer 1 in de Billboard Charts in Amerika.

Deze R&B powerhouse en singer-songwriter kwam in 2005 op met haar debuutalbum A Change Is Gonna Come. Zij werd snel ontdekt en Leela ontving een Soul Train Awardnominatie voor Beste R&B Soul Artiest en een NAACP Awardnominatie voor Outstanding New Artist. Leela heeft zeven LP's uitgebracht met zeven Top 20 R&B Radio Singles, waarvan twee liedjes op nummer 1 in de Billboard Charts in Amerika terechtkwamen.

Haar single "Complicated" stond in de zomer van 2021 drie weken achter elkaar bovenaan de hitlijsten. Leela won ook The Soul Train Certified Award in 2014 en sleepte nog een NAACP-nominatie in de wacht voor Best R&B Collaboration in 2021. Haar emotionele ballade "Fall For You" is nu een klassieker en werd in oktober 2022 Gold, met een verkoop van meer dan 500.000 exemplaren. Leela staat bekend om haar soulvolle, overtuigende optredens en heeft het podium gedeeld met een breed scala aan artiesten, variërend van de legendarische James Brown, Robert Randolph en The Isley Brothers tot Maxwell en Fantasia.

Wegens familieomstandigheden is het concert van Leela James op 8 mei verplaatst naar 17 november. Ticketkopers hebben hierover een mail ontvangen via Ticketmaster.