Justin Hayward

The Voice of Moody Blues
ma 21 okt ’24 20:00
Grote Zaal
ma 21 okt ’24
20:00
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

Justin Hayward heeft een van de meest kenmerkende stemmen in de rockmuziek en is de drijvende kracht achter The Moody Blues. 

Na meer dan vijftig jaar aan de top van de muziek- en entertainmentindustrie te hebben gestaan, zijn de stem en het gitaarspel van Justin Hayward over de hele wereld te horen geweest.

Justin Hayward is vooral bekend als zanger, leadgitarist en componist van The Moody Blues en is een blijvend talent dat de tijd waarin hij werkte mede heeft bepaald. Hij schreef klassiekers als 'Nights in White Satin', 'Question', 'New Horizons', 'I Know You're Out There Somewhere', 'Tuesday Afternoon', 'Story In Your Eyes, 'The Voice' en 'Your Wildest Dreams'.

In de afgelopen 55 jaar heeft The Moody Blues meer dan 55 miljoen albums verkocht en, samen met Justin als soloartiest en schrijver, talloze prijzen ontvangen. De band werd in 2018 opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame.

Website: Justin Hayward