Zang en Vriendschap

Musicals Unlimited
za 16 dec ’23 20:00 - 22:15
Grote Zaal
za 16 dec ’23
20:00 - 22:15
Pauze 21:00
Geweest

Geniet een avond lang van de bekende melodieën uit onder andere The Sound of Music, The Lion King, The Phantom of the Opera en Evita. 

De mooiste klassiekers uit bekende musicals
Koninklijk Haarlems mannenkoor Zang en Vriendschap zal deze avond, afgewisseld met Singing Unlimited, de mooiste klassiekers uit bekende musicals zingen. 

Een unieke avond met afwisselende zang van mannen- en vrouwenkoor, de talentvolle sopraan Pien van Gerven, en muzikale begeleiding door onder meer saxofoon kwartet SAKS en op piano Gerrie Meijers. Laat je verrassen, dit wordt een avond om nooit te vergeten! 

Koninklijk Haarlems mannenkoor Zang en Vriendschap 
Als het meest gepassioneerde en gerenommeerde mannenkoor van Haarlem en omgeving, heeft Haarlems mannenkoor Zang en Vriendschap de eer om de rijke traditie van vocale muziek levend te houden. Al bijna 200 jaar zet het koor zich in om prachtige harmonieën te creëren en het publiek te verrassen met vernieuwende optredens.

Gastoptreden van Singing Unlimited
Als speciale gast bij dit optreden zal vrouwenkoor Singing Unlimited een aantal spetterende musical- en filmnummers brengen zoals alleen Singing Unlimited dat kan!

Website: Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap| Singing Unlimited