Sticks (4+)

Oorkaan & Percossa
za 4 nov ’23 15:00 - 15:55
Kleine Zaal
za 4 nov ’23
15:00 - 15:55
Geweest

Een percussieconcert vol humor, van vier oer-nette mannen die misschien wel niet zo beschaafd zijn als ze doen voorkomen.

In Sticks ontdek je samen met de vier virtuoze slagwerkers van Percossa hoe je kunt praten zonder een woord te zeggen. Hoe je muziek kunt maken zonder muziekinstrumenten en hoe je je oren kunt openen voor geluiden die je nog nooit hoorde, zoals het ritme van vuur, musicerende dieren en spannende klanken uit de natuur. 

Percossa en Oorkaan maakten eerder de succesvolle producties Tijgers op de Trap (2016) en De Gebroeders Kist, de internationale hit die al 10 jaar over de hele wereld toert. Voor Sticks hebben ze opnieuw de handen ineengeslagen.  

De slagwerkers van Percossa – uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep 2017 – weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen en spelen alle mogelijke ritmes om de meest hilarische, ontroerende en spectaculaire theatrale vondsten over te brengen. Niet voor niets is Percossa de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie. 

Websites: Oorkaan | Percossa

Stoelverhogers en leeftijdsgrens
Bij deze familievoorstelling zijn stoelverhogers voor de allerkleinsten aanwezig. Ook staat er aangegeven vanaf welke leeftijd kinderen de voorstelling kunnen bezoeken. Hierbij is rekening gehouden met de ontwikkeling en het begrips- en concentratievermogen van het kind. Wij verzoeken je daarom vriendelijk om de leeftijdsgrens in acht te nemen.