Jennie Lena

Winter Songs
vr 23 feb ’24 20:00
Kleine Zaal
vr 23 feb ’24
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Jennie Lena is een podiumbeest; ze heeft charisma, humor en kan akelig goed zingen. In de wintermaanden komt ze op bezoek om je in intieme, akoestische setting te trakteren op de allermooiste wintersongs. 

Je hoort hoogtepunten uit de gospel, soul, blues, jazz, eigen nummers van Jennie en uiteraard een paar kerstklassiekers. Denk aan ‘Amazing Grace’, ‘Who’s Loving You’, ‘Something’s Got A Hold On Me’ en ‘Silent Night’. Jennie gaat in dit programma terug naar haar roots en die liggen naast de soul en blues grotendeels in de gospel. Als tiener voelde ze in een internationale kerk in Amsterdam voor het eerst hoe krachtig, intens, vurig en troostrijk black gospel music kan zijn en dat gevoel wil ze graag met je delen. ‘Winter Songs’ wordt daarmee een avond vol hoop, blijdschap en energie. Precies wat je nodig hebt op (of net over) de drempel van het nieuwe jaar.

Website: Jennie Lena