TEDx Haarlem: shift happens

16 november 2022 

Het thema van de jaarlijkse editie van TEDxHaarlem, al jaren in de Kleine Zaal van de PHIL, was in 2022 SHIFT HAPPENS. Op 16 november maakten de sprekers en vrijwilligers zich op voor een vol huis. Turbulentie en verandering, regels die vooral voor anderen gelden en vooral: verandering omarmen als een kans. Maar liefst 7 sprekers hebben het thema SHIFT HAPPENS van verschillende kanten belicht en de bezoekers aan het denken gezet. Een uiterst bijzondere en boeiende avond! 

De kaartverkoop voor de volgende editie van TEDxHaarlem op 15 november 2023 is inmiddels gestart. 

Kaartjes voor PerspectIF 2023? 

Kleine Zaal geknipt voor TEDxHaarlem 

- 408 gasten ontvangst, talks & borrel 
- Jaarlijkse Haarlemse editie as usual in de Kleine Zaal 
- Belangrijke rol voor onze licht- en geluidstechnici 

Ben jij klaar om verandering te omarmen? 

Maar liefst 7 sprekers hebben het thema SHIFT HAPPENS van verschillende kanten belicht en de bezoekers aan het denken gezet. Een uiterst bijzondere en boeiende avond! 

2022 was het jaar van de Tijger, wat staat voor turbulentie en verandering. Onze wereld moet op zoek naar een nieuw mondiaal  evenwicht. Dat willen we ook, maar dat betekent wel verandering, onrust en onzekerheid. Kunnen we dat accepteren? Ook als het niet persé in ons eigen voordeel is? Zien we dat ook als een kans? 

Shift happens: ook als je niets doet 

TEDxHaarlem onderzocht en vulde haar podium met sprekers die deze verandering zien, nodig vinden en omarmen als een kans. Want ‘shift happens’: ook als je niets doet. Laat het een inspiratie zijn, was de belofte. En dat heeft TEDxHaarlem waargemaakt. 

Aftermovie 

TEDxHaarlem is een Amerikaans concept, waarbij sprekers plaatsnemen op een rode stip. TED Talks worden gehouden binnen de thema’s van TED: Technology, Entertainment en Design, en behoren tot de meest bekeken video’s op YouTube. Een TED Talk is een tot in de puntjes voorbereide presentatie. Iedere spreker krijgt ter voorbereiding een sprekerscoach toegewezen. Bekijk hieronder de aftermovie. En... houd de website in de gaten: later dit jaar is TEDx Haarlem terug!