The Dire Straits Experience

Featuring Chris White, Former Member of Dire Straits
PHIL x Patronaat
za 23 nov ’24 20:00
Grote Zaal
za 23 nov ’24
20:00
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

The Dire Straits Experience komt terug naar Haarlem met de Shiver in the Dark World Tour! Maak je klaar voor hits als 'Sultans Of Swing', 'Money For Nothing' en 'Private Investigations'!

Dire Straits-bandlid Chris White en zes muzikanten van wereldklasse performen de parels uit het oorspronkelijke repertoire van de legendarische rockband. Het voelde als het einde van de wereld toen de Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de Dire Straits meer levend dan ooit tevoren. De roep om songs uit het muzikaal universum dat de Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. 

The Dire Straits Experience weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent. De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek opnieuw tot leven!

Gepresenteerd door PHIL & Patronaat.

Website: The Dire Straits Experience