Gino Vannelli

Live in Concert
ma 13 mei ’24 20:00 - 21:30
Grote Zaal
ma 13 mei ’24
20:00 - 21:30
Uitverkocht
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

In 50 jaar verkocht Gino Vannelli meer dan 20 miljoen albums. De succesvolle Canadese zanger en tekstschrijver is het meest bekend van de hits 'People Gotta Move', 'I Just Wanna Stop' en 'Wild Horses'. En zijn unieke stem is net zo indrukwekkend als zijn haar. 

Let op: dit concert is een zitconcert.

Zijn talent en harde werken resulteerden in twee platina albums, vijf gouden platen en vier Grammynominaties. Vannelli is na die hits nooit op zijn lauweren gaan rusten, maar heeft zich telkens doorontwikkeld. Hij is zeer geïnteresseerd in allerlei muzieksoorten en combineert vanaf de jaren negentig pop, rock, jazz en zelfs klassieke muziek op zijn platen. De zanger woont tegenwoordig een groot deel van het jaar in Nederland en werkt hier samen met muzikanten als Michiel Borstlap en Bert van den Brink.

In 2019 bracht hij zijn 20e album uit getiteld "Wilderness Road" - een gloednieuwe verzameling nummers die Vannelli schreef op akoestische gitaar. Zijn status van krachtige en innovatieve liveperformer staat trouwens nog steeds als een huis. De levende legende treedt over de hele wereld op voor zijn trouwe én nieuwe fans, van Jakarta tot Kaapstad, van Las Vegas tot Moskou en van New Orleans tot Tokyo. 

Soundcheck Experience & Meet & Greetticket (alleen te bestellen in combinatie met een ticket voor de show). 

Beleef een gedeelte van de soundcheck achter de schermen, ga daarna op de foto met Gino Vannelli en geniet van een exclusieve signeersessie. Van 16.00 tot 17.00 uur. Kosten: 55,- euro excl. 3,50 servicekosten Ticketmaster. 

Website: Gino Vannelli