Jubileumconcert – 20 jaar Divertimento Haarlem

Stichting Divertimento, Ingrid van Dingstee - viool, Helena van Tongeren - altviool & The Busquito's
za 14 dec ’24 20:00 - 22:00
Kleine Zaal
za 14 dec ’24
20:00 - 22:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

In 2024 vieren we 20 jaar Divertimento muziekplezier met een extra feestelijk kerstconcert door alle orkesten van Stichting Divertimento samen. Zo’n 100 musicerende strijkers die Haarlem rijk is vullen het podium.

Een grote wens van de Divertimentoleden komt uit: artistiek leider Helena van Tongeren zal samen met Ingrid van Dingstee soleren in Mozarts Sinfonia Concertante. Een eenmalige gebeurtenis, want in de regel zijn het de Divertimentoleden zelf die als solist op het podium staan. Ook aan alle oud-leden wordt gedacht, zij mogen met een deel van het programma meespelen om nog een keer het Divertimentogevoel te beleven. Na de pauze komt de Haarlemse Jazz Band 'The Busquito’s' de jeugdorkesten op het podium vergezellen met unieke improvisaties in kerstsfeer. Een zeer gevarieerd concert met prachtige klassieke meesterwerken tot een bruisende kerstshow. De rest van het programma is nog een verassing!

Website: Stichting Divertimento | The Busquito's

Dit is een regionaal orkest. Naast onze eigen programmering verwelkomt PHIL ook graag regionale amateurkoren en orkesten met professionele begeleiding van solisten en dirigenten.